Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

“Νίκη από τα παλιά…”

paok
Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του  ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, μίλησε στον Arena fm 89.4 για την μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη του “Δικεφάλου” επί της Μπούντουτσνοστ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Τέλης Ζουρνατσίδης:
Για τα επεισόδια που έγιναν: “Όταν προσήλθαν οι φίλαθλοι πριν το παιχνίδι έγιναν κάποια επεισόδια. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν ρίψεις κροτίδων και αντικειμένων, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για δέκα λεπτά. Εκτός αυτού, χτύπησε και κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Οι διαιτητές και οι παρατηρητές ήταν άψογοι και σημειώθηκαν όλα στο φύλλο αγώνα”.
Για την εικόνα της ομάδας: “Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Μόνο σ’ ένα σημείο χάσαμε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, την κούραση αλλά και την έδρα όπου παίζαμε. Θεωρώ πως είναι μια νίκη από τα παλιά. Η νίκη αυτή μας δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα καθώς νικήσαμε έναν από τους κύριους ανταγωνιστές μας για τη πρώτη θέση. Βέβαια δε πρέπει να αναπαυόμαστε γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια”.
Για την προσπάθεια των παικτών: “Η προσπάθεια των παικτών ήταν συγκινητική. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ήταν άψογοι σε όλα. Τώρα βέβαια κοιτάμε το πρωτάθλημα και δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς και ξεκούραση. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.
Για το τρόπο με τον οποίο ταξίδεψε η ομάδα: “Στο Μαυροβούνιο πήγαμε οδικώς, κάτι που ήταν η καλύτερη λύση. Είχαμε ένα ξεκούραστο ταξίδι”.
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: “Η ομάδα παίζει ελκυστικό, γρήγορο και όμορφο μπάσκετ. Έχουμε κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουν φανεί πολύ καλά στοιχεία, με Έλληνες παίκτες και ελπίζω να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: