Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συγχαρητήρια Άρη σε Εθνική ομάδα!!

Συγχαρητήρια επιστολή προς την ΕΠΟ απέστειλε η ΠΑΕ Άρης, με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στην επιστολή τονίζεται μεταξύ άλλων η εθνική περηφάνια που νιώθουν όλοι οι Έλληνες, ενώ εκφράζεται και η προσδοκία η επιτυχία αυτή να αποτελέσει αφελτήριο βελτίωσης των γενικότερων συνθηκών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέραν της επιστολής, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη και του ομολόγου του στην ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή στην οποίο ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρίνων» εξέφρασε και ο ίδιος προσωπικά τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Συγχαρητήρια από τον ΑΣ Άρης για την Εθνική

Συγχαρητήρια επιστολή εξέδωσε ο ΑΣ ΑΡΗΣ προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε εσάς και στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στην Βραζιλία, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδία σας και σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλλαν στην χθεσινή επιτυχία ( τεχνικό διευθυντή, προπονητικό τιμ) σε μια περίοδο που η χώρα μας και οι πολίτες της έχουνε ανάγκη από τέτοιες στιγμές εθνικής περηφάνιας.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η ουσιαστική στήριξή μας στην Εθνική Ομάδα αλλά και σε καθέναν από εσάς προσωπικά είναι δεδομένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: