Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Κατσουράνης στο Metropolis: «Ευχαριστώ τον κόσμο, είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Κώστας Κατσουράνης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα» για την μεγάλη πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά της Βραζιλίας το προσεχές καλοκαίρι. Διαβάστε τι ανέφερε για τον… Έλληνα Σάντος και το μέλλον του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά

Αρχικά είπε: «Η αλήθεια είναι πως αν όλοι είμαστε ενωμένοι και έχουμε θετική ενέργεια όλα γίνονται. Τόσα χρόνια που είμαστε εκεί, γνωριζόμαστε σαν οικογένεια και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας».


Για τα δύο παιχνίδια με την Ρουμανία: «Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από την Ρουμανία και στα δύο παιχνίδια και δικαίως πήραμε την πρόκριση. Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ και κατέβηκα στον πάγκο. Ήταν δύσκολο για μένα που δεν αγωνίστηκα».


Για την πίεση στο χθεσινό παιχνίδι:«Ήταν λογικό να υπάρξει πίεση μετά το πρώτο παιχνίδι, εμείς κάναμε την δουλειά μας σωστά και δεν φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα».


Για το… μυστικό της επιτυχίας:«Όταν όλοι είναι μια οικογένεια και μπαίνουν σε αυτό το κλίμα, γεννούνται επιτυχίες. Εγώ έχω πανηγυρίσει πέντε προκρίσεις και αυτό είναι το μεγάλο μυστικό. Όταν μεγάλωσα εγώ τα παιδικά μου χρόνια δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Μετά την τεράστια επιτυχία του 2004 ανέβηκε η πεποίθηση μας φέραμε μεγάλους προπονητές, έχουμε καλούς παίκτες και πλέον είμαστε σε κάθε τελική φάση διοργάνωσης».


Στην συνέχεια πρόσθεσε:«Είναι τεράστια η περηφάνια και ταυτόχρονα κάθε φορά που βρισκόμαστε σε συνεχόμενες τελικές φάσεις. Όλο το θέμα είναι η προκριματική φάση. Εμείς θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και να αποκτήσουμε δυνάμεις για το καλοκαίρι στην Βραζιλία, αρχικά να μπορέσουμε να περάσουμε τον όμιλο και μετά το καλύτερο δυνατό».


Για τον Φερνάντο Σάντος:«Νομίζω πως πλέον είναι Έλληνας. Ήταν Πορτογάλος αλλά τώρα νομίζω είναι Έλληνας. Έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων και αυτό είναι κάτι που κερδίζεις δύσκολα. Η μεταδοτικότητα του σε εμάς είναι μεγάλη και για αυτό ήταν ο μεγάλος συνεχιστής της μεγάλης πορείας του Ότο».


Για την διαφορά Ρεχάγκελ-Σάντος: «Ο καθένας έχει την προσωπικότητα του και έχει περάσει την δικιά του φιλοσοφία στα παιχνίδια. Και οι δύο προπονητές ήταν πολύ μεγάλοι. Το ζήτημα είναι να ενώσει ο εκάστοτε προπονητής της Εθνικής και να κάνει την ομάδα μια οικογένεια».

Για το μέλλον του με την Εθνική Ομάδα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα δούμε. Πάντα υπάρχει συνέχεια και το κάθε ένα παίζει τον ρόλο του. Να πάμε με το καλό στην Βραζιλία και βλέπουμε».

Τέλος, ανέφερε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, γιατί σε κάθε μας δείχνει να αγκαλιάζει την προσπάθεια και να μας στηρίζει. Η Ελλάδα έχει δικό της κόσμο πλέον και μας ακολουθεί και ευχαριστώ πολύ».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: