Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δέλλας: «Έμαθα δίπλα σε κορυφαίους»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό για την ενασχόλησή του με την προπονητική κι όχι μόνο.

Δέλλας: «Έμαθα δίπλα σε κορυφαίους»
Μετά από μία μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να γίνει προπονητής και δεν το μετανιώνει.

«Όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου στα γήπεδα είχα την τύχη να έρθω σε επαφή με προπονητές όπως ο Καπέλο, ο Ντελ Νέρι και ο Πραντέλι. Από όλους αυτούς τους σπουδαίους επαγγελματίες πήρα χρήσιμες ιδέες για τη νέα μου καριέρα σαν προπονητής», τόνισε.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «… σκοπεύω στο μέλλον να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις της Ρόμα για να μάθω τα προπονητικά μυστικά του. Ήδη την περασμένη σεζόν είχα έρθει στη Ρώμη πριν το ντέρμπι με τη Λάτσιο και είχα συναντηθεί με τον Μπρούνο Κόντι, τον Τότι κι άλλους παλιούς μου συμπαίκτες. Τα χρόνια μου στη Ρόμα ήταν τα καλύτερα στην καριέρα μου».

Αναφορικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, που παίζει τώρα στους «τζιαλορόσι», είπε: «Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, βασικός στην Εθνική και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού. Η Ρόμα πάντα μπορεί να στηρίζεται πάνω του όταν ο προπονητής τον επιλέγει».

Τέλος, για την πορεία της πρωτοπόρου στη φετινή Serie A Ρόμα είπε: «Παίζει πολύ καλά, αν και για να πάρει το πρωτάθλημα θα χρειαστεί να έχει σταθερότητα. Η άμυνά της τα πηγαίνει περίφημα και κατά την άποψή μας αυτή είναι που δίνει τα πρωταθλήματα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: