Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Καλώς τα παιδιά!

Πάνοπλος επιστρέφει ο Παναθηναϊκός στις προπονήσεις και στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μοναδικό πρόβλημα ο Κλωναρίδης.

Καλώς τα παιδιά
Αναστασίου τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Μετά από ένα δεκαήμερο απουσίας των διεθνών, αλλά και το ρεπό της Τετάρτης, το «Απήλιον» θα αποκτήσει ζωή και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο κεκλεισμένων των θυρών «Απόστολος Νικολαΐδης» (15:00).

Στη βάση τους επιστρέφουν, και μάλιστα με εισιτήριο για το Μουντιάλ ανά χείρας, οι Στέφανος Καπίνο, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς, όπως και οι διεθνείς με τις Ελπίδες Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Λαγός και Καρέλης.

Δεδομένου ότι ετοιμοπόλεμος είναι πλέον και ο Νίκος Μαρινάκης, μετά το αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του, το μοναδικό πρόβλημα για το ματς με τους Ηπειρώτες ακούει στο όνομα Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι τιμωρημένος (μετά την αποβολή του στο ματς με τον Άρη), αλλά ταυτόχρονα και τραυματίας, καθώς τον ταλαιπωρεί μία θλάση αλλά θα επιστρέψει για το επόμενο παιχνίδι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: