Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Θέλει Σουάρες ο Αντσελότι!

Την μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στη Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί ο Κάρλο Αντσελότι, που έχει τον Ουρουγουανό στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του.

Θέλει Σουάρες ο Αντσελότι
Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο μπορεί να αποτελέσει για τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κάρλο Αντσελότι, ο Λουίς Σουάρες.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ είναι η πρώτη επιθυμία του προπονητή των Μαδριλένων, κάτι που μετέφερε στη διοίκηση πριν από περίπου ένα μήνα.

Το καλοκαίρι ο Λουίς Σουάρες βρέθηκε πολύ κοντά στο να μεταγραφεί στη «βασίλισσα». Ο μάνατζερ του Ουρουγουανού, Πέρε Γκουαρντιόλα, είχε βρει τη χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως η μετακίνηση του παίκτη από τη Λίβερπουλ δεν ολοκληρώθηκε.

Αιτία είναι τα… 100 εκατομμύρια που θα έδινε η Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ και δεν υπήρχε η δυνατότητα να ξοδευτούν ακόμα 45 εκατομμύρια για τον Σουάρες.

Το πόσο «αγαπάει» τον Αντσελότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα διαπιστωθεί τον Ιανουάριο από το αν θα του κάνει το χατίρι να πάρει τον Λουίς Σουάρες στην ισπανική πρωτεύουσα.

Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή δεν θα μιλάμε απλώς για αγάπη του Πέρεθ για τον Αντσελότι, αλλά για μεγάλο έρωτα... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: