Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πήραν τον εσωτερικό κανονισμό!!

Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα αποτελούσε είδηση ότι οι παίκτες πήραν στα χέρια τους τον εσωτερικό κανονισμό. Στην περίπτωση του Άρη όμως αποτελεί είδηση, αφού τα τελευταία χρόνια ήταν μία ομάδα χωρίς εσωτερικό κανονισμό!

Δια χειρός του αρχηγού Νίκου Αγγελούδη, λοιπόν, μοιράστηκε ο νέος τροποποιημένος εσωτερικός κανονισμός, ο οποίος όμως θα πρέπει να μεταφραστεί στα Αγγλικά, για τους ξένους, κι έπειτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την υπογραφή όλων των παικτών ώστε να τεθεί σε ισχύ.

Στις σελίδες που έχουν στα χέρια τους οι παίκτες περιγράφονται οι υποχρεώσεις τους απέναντι στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα, τις μεταξύ τους σχέσεις, με τον προπονητή και τη διοίκηση, τα ωράρια, την ώρα προσέλευσης στο προπονητικό κέντρο, την διατροφή τους αλλά και τα πρόστιμα που θα ισχύσουν για τυχόν πειθαρχικό παράπτωμα, εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων.

Βέβαια, έχουμε φτάσει μέσα Νοέμβρη κι ακόμη δεν έχει υπογραφεί για αυτό και στην ΠΑΕ υποχρεούνται να τον μεταφράσουν και στα Αγγλικά το συντομότερο. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: