Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ζουρνατζίδης στο Metropolis: «Από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές μας νίκες»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατζίδης για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου στην Ποντογκόριτσα επί της Μπούντουτσνοστ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ήταν εξαιρετική η παρουσία μας. Κάναμε ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια τα τελευταία χρόνια. Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή και μόνο στο σημείο της διακοπής χάσαμε για λίγο το ρυθμό μας. Ωστόσο, δείξαμε ψυχραιμία, πήραμε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος και καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την υπόθεση πρόκριση: «Η Μπούντουτσνοστ ήταν εξαρχής εκ των βασικών μας αντιπάλων για την πρόκριση στην επόμενη φάση και από τη στιγμή που την κερδίσαμε δύο φορές την έχουμε βάλει από κάτω μας. Τώρα έχουμε δύο ματς στην έδρα μας, αρχής γενομένης από αυτό με την Άλμπα και αν τα κερδίσουμε αποκτάμε τεράστιο προβάδισμα».

Για τα επεισόδια που έγιναν: «Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από νωρίς με την επίθεση που δέχθηκαν οι οπαδοί μας από τους οπαδούς της Μπούντουτσνοστ έξω από το γήπεδο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο τριών οπαδών. Αυτά τα άσχημα περιστατικά συνεχίστηκαν και στο γήπεδο με τη ρίψη κροτίδων που οδήγησε και στην διακοπή για δέκα λεπτά. Ευτυχώς, όλοι οι εμπλεκόμενοι το χειριστήκαμε ψύχραιμα και όλα κύλησαν ομαλά».

Για την κόπωση από την οδική μετάβαση και επιστροφή από το Μαυροβούνιο: «Είναι δύσκολος αεροπορικός προορισμός η Ποντγκόριτσα, γι' αυτό επιλέξαμε να πάμε με το λεωφορείο. Αν μεταβαίναμε αεροπορικώς θα έπρεπε να αλλάξουμε τρία αεροπλάνα. Τα παιδιά έδειξαν τεράστια αντοχή και στην κούραση, ειδικα από την στιγμή που δεν είναι εξοικειωμένοι στις συνεχόμενες μετακινήσεις. Τον τελευταίο μήνα είχαμε τρομερές μετακινήσεις και είμαστε ευτυχείς που ολοκληρώσαμε με επιτυχία ένα δύσκολο πρόγραμμα και αγωνιστικό και μετακινήσεων». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: