Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ελάτε μετά το Μουντιάλ…!!

Πώληση μετά το Μουντιάλ, όπου αναμένεται να ανεβάσουν κι άλλο τις μετοχές τους, αλλά μόνο στην κατάλληλη τιμή προβλέπει το σχέδιο του Ολυμπιακού για τον Μήτρογλου και τους άλλους... περιζήτητους.

Ελάτε μετά το Μουντιάλ…
Τόσο η εξαιρετική παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League, όσο και η πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχει φέρει στο προσκήνιο παίκτες των «ερυθρόλευκων» με πρωταγωνιστικό ρόλο στις δύο πορείες. Ο Κώστας Μήτρογλου, ο Κώστας Μανωλάς, ο Δημήτρης Σιόβας, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Χοσέ Χολέμπας και ο Ανδρέας Σάμαρης είναι ποδοσφαιριστές που ήδη απασχολούν, περισσότερο ή λιγότερο, ξένους συλλόγους.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν ανησυχούν. Όλοι οι παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο και είναι ευτυχείς στο λιμάνι. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως αν έρθει μία καλή πρόταση δεν θα συζητηθεί με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και τους ενδιαφερόμενους.

Το πλάνο των «ερυθρόλευκων» για τους περιζήτητους παίκτες τους έχει ως εξής: δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πωληθεί κάποιος στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου όλοι τους αναμένεται να έχουν συμμετοχή και τη δυνατότητα να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές τους. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά πως μία τόσο προβεβλημένη διοργάνωση μπορεί να εκτοξεύσει την τιμή ενός παίκτη, όπως είχε συμβεί το 2007 με τον Νέρι Καστίγιο που έλαμψε στο Κόπα Αμέρικα με το Μεξικό και κατόπιν μοσχοπουλήθηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 15 εκατ. ευρώ.

Ένα τέτοιο ή και ακόμη μεγαλύτερο ποσό θεωρούν στον Ολυμπιακό πως μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους από την πώληση του Κώστα Μήτρογλου. Μάλιστα αναμένεται προσεχώς να γίνει η αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του, με αύξηση των αποδοχών του, αλλά και της ρήτρας των 8 εκατ. ευρώ που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ μικρή για την αξία και τις εμφανίσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: