Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Μπατίστ... ο 4ος!

Ανήμερα των 36ων γενεθλίων του ο Μάικ Μπατίστ έχει τη δυνατότητα να γίνει ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα ξεπερνώντας τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού, Νίκολα Βούισιτς.

Μπατίστ... ο 4ος
Στα 36α γενέθλια του ο Μάικ Μπατίστ μπορεί να πάρει ως δώρο την τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα προσπερνώντας τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν team manager της Maccabi Electra Νίκολα Βούισιτς.

Ο «Μιχάλης» του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση έχοντας 2435 πόντους και χρειάζεται εννέα για να φτάσει τον Νίκολα Βούισιτς, ο οποίος είναι στην τέταρτη θέση με 2444.

Ο Μπατίστ «έκανε» σεφτέ στην Ευρωλίγκα τη σαιζόν 2000-2001 με την Belgacom Spirou με την οποία έπαιξε δέκα παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και σημείωσε 161 πόντους

Ακολούθησαν εννέα χρυσά χρόνια με τη φανέλα του «τριφυλλιού», όπου ο «Big Mike» «έγραψε» 2115 πόντους στο κοντέρ του.

Την περυσινή σαιζόν, τον βρήκε στη Fenerbahce Ulker για να προσθέσει άλλους 125 πόντους στο ενεργητικό του. Το καλοκαίρι ο Μπατίστ αποφάσισε να επιστρέψει στον «εξάστερο» και μέχρι τώρα έχει σημειώσει 34 πόντους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: