Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Κάτι τρέχει με τον Γκαλέτι

Απογοητευμένος λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής είναι ο Γκαλέτι. Τι άλλο «χαλάει» τον Αργεντινό στον ΟΦΗ. Πως αντιδρά η διοίκηση.

Κάτι τρέχει με τον Γκαλέτι
Ο ενθουσιασμός που διακατείχε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι όταν ήρθε το καλοκαίρι στον ΟΦΗ έχει μετατραπεί σε απογοήτευση τον τελευταίο καιρό. Ο Αργεντινός άσος είναι «σκασμένος», καθώς ειδικά μετά το ματς στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό για την ένατη αγωνιστική της Superleague, όπου και αγωνίστηκε ως αλλαγή δεν έχει παίξει καθόλου.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι η περίπτωση του θέλει ειδική διαχείριση, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε. Όμως, πιστεύει πως θα μπορούσε είχε πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν αυτό του Φαλήρου με Άρη εντός και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός. Ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο, που ο Σα Πίντο προσπαθεί να «ανακατέψει την τράπουλα» για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Επιπλέον, ο 33χρονος παίκτης έχει «ξινίσει» με κάποιες καταστάσεις που βλέπει στον σύλλογο της Κρήτης και για αυτόν τον λόγο επίσης δεν έχει την ίδια διάθεση συγκριτικά με λίγους μήνες πριν.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ενήμεροι για την κατάσταση στο συγκεκριμένο θέμα. Έχουν μιλήσει μάλιστα με τον Γκαλέτι για να του ανεβάσουν το ηθικό. Πρόκειται για έναν παίκτη στον οποίον πόνταραν πολλά όταν τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι. Γνώριζαν, βέβαια ότι πρόκειται για μεταγραφή με ρίσκο, λόγω του προβλήματος που είχε με την υγεία του, αλλά δεν φανταζόντουσαν ότι υπάρχει πιθανότητα να «καεί» αυτή η μεταγραφή λόγω μικρού χρόνου συμμετοχής του παίκτη.

Αυτό που δεν έχει βγει από το περιβάλλον του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής είναι αν θα επιδιώξει να φύγει τον Ιανουάριο. Το συμβόλαιο που υπεγράφη μεταξύ των δύο πλευρών πριν λίγους μήνες είναι διάρκειας δύο ετών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: