Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Με Γιώργο, αλλά… χωρίς Γιάννη!

Με στόχο το 6/6 αναχωρεί σήμερα για τη Μάλαγα η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με την Ουνικάχα. Στην αποστολή παρά το διάστρεμμα ο Πρίντεζης, έξω Σίμονς και Παπαπέτρου.

Με Γιώργο, αλλά… χωρίς Γιάννη
Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκας θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν σήμερα για τη Μάλαγα, όπου την Παρασκευή απέναντι στην Ουνικάχα (19:00) θα επιχειρήσουν να κάνουν το 6/6 στη διοργάνωση και συνολικά το 15/15 σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς ευτυχώς το διάστρεμμα που υπέστη στη χθεσινή προπόνηση ήταν ελαφρύ. Έτσι θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην παλιά του ομάδα, όπως και ο Κώστας Σλούκας που είχε λείψει από το προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Σέντρικ Σίμονς (γίνεται προσπάθεια για να προλάβει τον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 23 Δεκεμβρίου) και ο Γιάννης Παπαπέτρου, που αποκλείστηκε από την αποστολή για λόγους τακτικής, μαζί με τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον Ανδρέα Χριστοδούλου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα προλάβει να προπονηθεί απόψε στο γήπεδο της Μάλαγα, παρά μόνο το πρωί της Παρασκευής.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: