Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«Στηρίξτε την ομάδα»

No 797860
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προσπάθειες που γίνονται για να αρθεί η απαγόρευση των μεταγραφών από τη FIBA. 
Αναλυτικά, όσα είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης:
Για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλων κατά της διαιτησίας: “Την ανακοίνωση τη διάβασα και θεωρώ πως ο Απόλλων ετοιμάζει κλίμα και για τα επόμενα παιχνίδι. Οι διαιτητές έκαναν λάθη κατά και των δύο ομάδων και νομίζω πως αν κάποιος έχει παράπονα, είμαστε εμείς. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα δήλωσαν πως ο Άρης ήταν ανώτερος και αυτό κρατάμε”.
Για την στήριξη του κόσμου: “Ήταν συγκλονιστική. Ήρθαν φίλοι του Άρη ακόμη και από την Αθήνα. Θέλουμε να κερδίζουμε και να γυρίζει χαρούμενος ο κόσμος σπίτι του”.
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: “Η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά για 30 λεπτά και αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Προς το τέλος χάθηκε το προβάδισμα αλλά πήραμε την νίκη και θεωρώ πως ήταν δίκαιη. Έχουμε μια άπειρη ομάδα η οποία δεν έχει συνηθίσει σε καυτές έδρες και περίεργες διαιτησίες αλλά βελτιώνεται κάθε μέρα. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και πολλούς ξένους. Αποδείξαμε πως τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ”.
Για τους Μποχωρίδη και Βεζένκοφ: “Τα δύο παιδιά είναι μεγάλα ταλέντα και σιγά σιγά πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να ‘βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά’. Δείχνουν πως έχουν την ικανότητα να γίνουν ηγέτες. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που ζήσαμε με τον Βεζένκοφ. Είχε πολλές προτάσεις αλλά κατάλαβε πως το μέλλον του είναι στον Άρη και εκτίμησε τον τρόπο που του φερθήκαμε και έμεινε. Τα προηγούμενα χρόνια κάναμε μάχες να τον φέρουμε στον Άρη και πλέον νοιώθει τον σύλλογο σαν οικογένεια του. Βέβαια, κάποιοι καπηλεύονται καταστάσεις και ενώ άφησαν την ομάδα χρεωμένη βγαίνουν και μιλάνε για τον Βεζένκοφ, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα”.
Για το πρόβλημα με τον Σκορδίλη: “Ο Άρης είχε μπλέξει με κλέφτες και ψεύτες! Με τον κύριο Πετράτο τα πάμε πολύ καλά.  Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι με τον Σκορδίλη, δεν έχει ξεκάθαρη θέση και ζητάει πράγματα που ο Άρης δε μπορεί να κάνει. Είχε υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον προηγούμενο πρόεδρο, αλλά αυτά που του προτείνουμε είναι δίκαια γι’ αυτά που έχει προσφέρει στον σύλλογο”.
Για τις προσπάθειες που γίνονται να φύγει ο περιορισμός μεταγραφών από τη FIBA: “Συνολικά υπήρχαν έξι υποθέσεις. Η υπόθεση του Ματσόν έχει ολοκληρωθεί ενώ και του Πάουνιτς βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος. Η υπόθεση του Μπετς θα κλείσει με τις συμφωνίες με τον κύριο Πετράτο και θα παλέψουμε για τις άλλες τρεις.  Η μόνη που εμφανίζει αδιέξοδο είναι με τον Σκορδίλη. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια συμφωνία θα απευθυνθούμε στη FIBA, όταν τελειώσουν οι άλλες περιπτώσεις, για να βρεθεί λύση”.
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Θέλουμε όλοι τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Η ομάδα μας παλεύει όλα τα παιχνίδια, καταθέτει τη ψυχή της στο παρκέ και θέλει την νίκη. Καλούμε τον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα”.
Για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια: “Η αλήθεια είναι ότι μετά την εκδήλωση του Γκάλη όλος ο κόσμος ζητάει την γνώμη μας. Έχουμε κάποιες εκδηλώσεις στο μυαλό μας και θα τις ανακοινώσουμε σύντομα. Από εκεί και πέρα, σε συνεργασία με τα άλλα τμήματα θα δούμε πως θα οργανώσουμε την γιορτή για τα 100 χρόνια αυτού του τεράστιου συλλόγου”.
Για την παρουσίαση της ομάδας: “Θα γίνει, όπως κάθε χρόνο. Θα βγει σχετική ανακοίνωση για το πότε θα γίνει. Θα προσκληθούν πρωταγωνιστές του παρελθόντος και θα είναι μια πολύ ωραία  εκδήλωση. Μετά έχουμε και την παρουσίαση των χορηγών, που θα γίνει μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου “.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: