Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αιχμές Σφαιρόπουλου για διαιτησία!

Παράπονο από τους διαιτητές της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την Ραντνίτσκι είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κάνοντας λόγο για… περίεργα σφυρίγματα.

Αιχμές Σφαιρόπουλου για διαιτησία
Ο Πανιώνιος κατάφερε να γυρίσει από το -18 το ματς με την Ραντνίτσκι στη Σερβία για το Eurocup όμως τελικά γνώρισε την ήττα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αν και έδωσε τα συγχαρητήρια τους στους γηπεδούχους στάθηκε στη διαιτησία στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν και η ομάδα του «επέστρεψε» στο παιχνίδι.

«Συγχαρητήρια στην Ραντνίτσκι για την νίκη της, έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο κάτω από τους 80 πόντους, γιατί όταν πετυχαίνει πάνω από 80 συνήθως κερδίζει. Παρότι δεν καταφέραμε τον στόχο μας στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεχθήκαμε 41 πόντους, ήμασταν κοντά στο σκορ. Ενώ στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε στο δεύτερο μέρος συγκεντρωμένοι για να μην επιτρέψουμε στην Ραντνίτσκι να ανοίξει τον ρυθμό, δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε 27 πόντους στην τρίτη περίοδο με συνέπεια να αυξηθεί η διαφορά και να βρεθούμε στο -18», είπε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» και πρόσθεσε:

«Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε κατάθεση ψυχής, παλέψαμε κάθε φάση σε άμυνα και επίθεση, γυρίσαμε το παιχνίδι και μπήκαμε δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης. Πλησιάσαμε στους τρεις πόντους 2’ και 45’’ πριν το τέλος της συνάντησης. Δυστυχώς στο σημείο που «επιστρέψαμε» στο ματς δόθηκαν περίεργα σφυρίγματα από τους διαιτητές (ο Πολωνός Κοβάλσκι, ο Ισπανός Αράνα και ο Ισραηλινός Εστερόν), τα οποία έκριναν τον αγώνα. Λυπάμαι πολύ που αναφέρομαι σε θέματα διαιτησίας. Δεν το κάνω συχνά, αλλά όλοι πρέπει να σέβονται την προσπάθεια της ομάδας μας στο Eurocup».

Δεν υπάρχουν σχόλια: