Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τελευταία «πρόβα»: Απέτυχε!

Δεν ήταν επιτυχημένος ο τελευταίος αγώνας της Ισπανίας για το 2013.

Τελευταία «πρόβα»: Απέτυχε
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης έχασαν με 0-1 από τη Νότια Αφρική στο «Σόκερ Σίτι» του Γιοχάνεσμπουργκ, στο γήπεδο που σήκωσαν πριν τριάμισι χρόνια τον παγκόσμιο τίτλο κόντρα στη Ολλανδία, σε φιλικό ματς προετοιμασίας, μην αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις κόντρα σε μια ομάδα που δεν προκρίθηκε καν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Οι αλλαγές που έκανε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στο δεύτερο ημίχρονο αποσυντόνισαν τους παίκτες του, που είχαν τη σαφή υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες.

Όμως, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «ανέβασαν» την απόδοσή τους και βελτιώθηκαν στην άμυνα. Έτσι, στο 56’ ο Πάρκερ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι «φούριας ρόχας» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες ευκαιρίες τους τη συνέχεια.

Ο Ντελ Μπόσκε έχει να ανησυχεί και για τον τραυματισμό του Βίκτορ Βαλντές, που αποχώρησε τραυματίας στο 78’ και αντικαταστάθηκε από τον Ρέινα.


Η σύνθεση της Ισπανίας: Κασίγιας (46’ Βαλντές, 80’ Ρέινα), Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Ράμος, Μονρεάλ, Αλόνσο (61’ Μάτα), Μπουσκέτς, Ινιέστα (74’ Κόκε), Πέδρο (61’Χέσους Νάβας), Γιορέντε (46’ Καθόρλα), Βίγια (56’ Νεγρέδο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: