Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ινιέστα: «Υπογράψω ή όχι… δεν έχει σημασία»

Ο Αντρές Ινιέστα δεν έδειχνε να αγχώνεται για το πότε θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα.

Ινιέστα: «Υπογράψω ή όχι… δεν έχει σημασία»
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προανήγγειλε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρές Ινιέστα πριν βγει το 2013. Ο Καταλανός μέσος δεν φάνηκε πάντως να… αγχώνεται.

«Θα είναι σπουδαίο, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Η επιθυμία μου, όπως και της ομάδας, είναι γνωστή. Αν γίνει πριν τα Χριστούγεννα, καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει», ανέφερε.

Με αφορμή το γεγονός ότι η Ισπανία αντιμετωπίζει σήμερα τη Νότιο Αφρική στο γήπεδο που κατέκτησε το 2010 το Παγκόσμιο Κύπελλο με δικό του γκολ στον τελικό απέναντι στην Ολλανδία, είπε: «Δεν είναι αλήθεια ότι όλα τα γήπεδα ίδια για τους παίκτες. Για μένα αυτό το γήπεδο είναι ιδιαίτερο. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι εκεί, για να ξαναζήσω εκείνη την ξεχωριστή στιγμή. Οι αναμνήσεις είναι υπέροχες. Είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις μετά από τρία χρόνια σε αυτό το μαγικό μέρος».

Περιγράφοντας τη φάση του ιστορικού γκολ, είπε: «Περίμενα την πάσα από τον Σεσκ, έκανα καλό κοντρόλ και σούταρα. Και όλοι ξέρουμε ποια ήταν η συνέχεια. Πάντως δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Η επιτυχία αυτή ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και το γκολ ήταν δουλειά όλης της ομάδας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: