Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Όποιος δεν αντέχει, φεύγει»!

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο. Ο Νίκος Γκλεζάκος μίλησε στους παίκτες και τους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν χρήματα και όσοι δεν το αντέχουν μπορούν να αποχωρήσουν!

«Όποιος δεν αντέχει, φεύγει»!
Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα όσα άκουσαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου από τον εκπρόσωπο της διοίκησης, Νίκο Γκλεζάκο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως: «Οποιος θέλει, μένει. Οποιος δεν θέλει και δεν αντέχει, φεύγει! Δεν υπάρχει μία! Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με κάποιους ανθρώπους μήπως βάλουν χρήματα για να μας βοηθήσουν».

Από την πλευρά τους, οι παίκτες αποφάσισαν να προπονηθούν, αφού η κατάσταση δεν επρόκειτο να αλλάξει και δεν θα έβαζαν χρήματα στην τσέπη τους.

Μάλιστα, στη συνάντηση είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα έδινε το «παρών» και ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Τσάβαλος, , έπειτα από αίτημα των παικτών, όμως παρέμεινε άφαντος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι όποιες επαφές της διοίκησης -με όποιους κι αν συζητούν- δεν αποφέρουν αποτέλεσμα, τότε η ομάδα απειλείται με διάλυση!

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Παντελής και οι συνεργάτες του προσπαθούν να κρατήσουν όρθια την ομάδα εν όψει του δύσκολου αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: