Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα»

Για τις δυσκολίες που προέκυψαν μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου απ’ τον Άρη, αλλά και τη διαχείριση της κατάστασής μετά την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου μίλησε ο Παρασκευάς Μουρατίδης.

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα»
Δύσκολη χαρακτήρισε την βδομάδα που πέρασε ο Παρασκευάς Μουρατίδης, λόγω της αποχώρησης του Βαγγέλη Αγγέλου απ’ την τεχνική ηγεσία του Άρη, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ίκαρο Χαλκίδας.

Ο τεχνικός που οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» στη νίκη στο σημερινό παιχνίδι αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του, συγχαίροντας τους παίκτες του αλλά και τον Σάββα Καμπερίδη:

«Ήταν μια βδομάδα πολύ δύσκολη, γιατί έπρεπε να διαχειριστούμε την μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό και την αναχώρηση του κόουτς Αγγέλου, που όμως άφησε θεσμούς και παρακαταθήκη. Αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Προέκυψαν και δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ένα του Πελεκάνου για τον οποίο ο γιατρός μας έδωσε το ΟΚ λίγο πριν το ματς και ένα του Αντώνη που είχε μυϊκό σπασμό στην πλάτη. Η ομάδα μπήκε δυνατά όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένα στην άμυνα και τα παιδιά έκαναν ό,τι έπρεπε.

Συγχαρητήρια στον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος ακολούθησε την συνταγή που έπρεπε να έχει η ομάδα, με όλα όσα είχε κάνει έξι μήνες με τον κόουτς Αγγέλου. Συγχαρητήρια και στους παίκτες που ήταν υπεύθυνοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι
».

Όσον αφορά για πώς διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση ανέφερε: «Ήμασταν συνέχεια σε επαφή, θέλαμε να κρατήσουμε τους παίκτες ενωμένους, να μην τους οδηγήσουμε εκτός ρυθμού».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη, απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ, είναι θέμα της διοίκησης».

«Διαχειριστήκαμε μια κρίσιμη βδομάδα»


Στην ιδιαιτερότητα της εβδομάδας που πέρασε αναφέρθηκε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, μιλώντας εκ μέρους των παικτών του Άρη, τονίζοντας την καταλυτική σημασία της παρουσίας του υπηρεσιακού διδύμου που οδήγησε την ομάδα στη νίκη:

«Έπρεπε να διαχειριστούμε μια κρίσιμη βδομάδα, γιατί προερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη που μας έδωσε πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και την αποχώρηση του κόουτς Αγγέλου. Τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα με τη βοήθεια των Καμπερίδη – Μουρατίδη, οι οποίοι μας κράτησαν στο ίδιο κλίμα. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη βδομάδα και μπήκαμε το ίδιο σοβαροί όπως με τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι πήγε πολύ καλά από την αρχή, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στην επίθεση ήμασταν συνέχεια μπροστά».

Όσον αφορά τα 14/29 τρίποντα που πέτυχε η ομάδα του, ανέφερε: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να βγάλουμε σουτ. Έπαιζαν κλειστή άμυνα σήμερα, γυρίσαμε τη μπάλα καλά, βγήκαν σουτ, τα πήραμε και μπήκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: