Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

«Η Ιταλία μπορεί να νικήσει τους καλύτερους»

Την πίστη ότι η εθνική Ιταλίας μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Τσέζαρε Πραντέλι, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

«Η Ιταλία μπορεί να νικήσει τους καλύτερους»
Χωρίς φόβο θα αντιμετωπίσει η Ιταλία τους αντιπάλους της στο Μουντιάλ, καθώς όπως δήλωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι, η ομάδα του μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Υπάρχει η άποψη ότι είμαστε οι δυνατότεροι και οι πιο ταλαντούχοι. Αλλά όχι, δεν είμαστε οι καλύτεροι, αλλά μπορούμε να νικήσουμε τους καλύτερους. Όσο βέβαια συμπεριφερόμαστε με ορισμένο τρόπο», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία και η Ισπανία είναι τα φαβορί. Υπάρχουν έξι ή εφτά ομάδες πίσω τους, μαζί με την Ιταλία», πρόσθεσε ο 56χρονος προπονητής.

«Δεν φοβόμαστε, αλλά είμαστε σε ένα δύσκολο γκρουπ, μαζί με τρεις φορμαρισμένους παγκόσμιους πρωταθλητές», συμπλήρωσε ο Ιταλός τεχνικός των «ατζούρι».

Και κατέληξε: «Δεν μιλάω για την Κόστα Ρίκα, αλλά έχω αρχίσει να μελετάω τις ομάδες. Έχουν τεχνική και φυσική ποιότητα. Αυτούς τους μήνες, πριν την διοργάνωση, είναι θεμελιώδεις». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: