Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Θέλει να φύγει από τον Άρη ο Μπουζάνης!

Δυσαρεστημένος με τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει, είναι ο Μπουζάνης και αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τον Άρη. Πρώτη του επιλογή η Αγγλία, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Θέλει να φύγει από τον Άρη ο Μπουζάνης
Συμβόλαιο σε σύλλογο της Αγγλίας θα προσπαθήσει να βρει ο Ντιν Μπουζάνης. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε μόλις έναν αγώνα του Άρη στη Superleague, σε αυτόν κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

Με την άφιξη του Στέφανου Γουναρίδη ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει τέσσερις επιλογές για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και ο ομογενής πορτιέρο αντιλαμβάνεται ότι είναι δύσκολο να πάρει συμμετοχές.

Εφόσον, βρει κάτι ο 23χρονος παίκτης στην Αγγλία, σε ομάδα από τις μικρές κατηγορίες λογικά, θα προσπαθήσει να λύσει το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους». Αν εμφανιστούν αντίθετοι θα καταθέσει προσφυγή, διότι του οφείλονται χρήματα, όπως και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, εξαιρώντας τις λίγες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι πληρώνονται από τη Nova με τη είσπραξη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο Μπουζάνης είχε περάσει στο παρελθόν από τη Λίβερπουλ, χωρίς να κάνει παίξει σε επίσημο ματς, αλλά και στις Άκρινγκτον και Όλνταμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: