Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

«Ο Στέφενς θέλει Μαντούρο»

hedwiges_maduro_valencia
Στην ισπανική ιστοσελίδα «diariodesevilla» φιλοξενείται ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαντούρο, το οποίο αποκάλυψε την Παρασκευή (27/12) ο ARENAFM.gr.
Χαρακτηριστικά η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει: «Ο Ολλανδός αποτελεί επιθυμία του ΠΑΟΚ, του οποίου ο προπονητής ψάχνει ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μαντούρο, που να μπορεί να παίζει τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα. Ο Μαντούρο προπονείται με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Ουνάι Έμερι και η Σεβίλλη ψάχνει μία ικανοποιητική λύση για όλες τις πλευρές. Μέχρι στιγμής πάντως, καμία προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς κυρίως για οικονομικούς λόγους.
Η υψηλή τιμή του δεν είναι αποδεκτή από τους συλλόγους που ενδιαφέρονται και αυτό είναι και το πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ, που για να τον αποκτήσει πρέπει να καταβάλλει περίπου 500.000 ευρώ. Ο Ολλανδός προπονητής Χουμπ Στέφενς ξέρει τον Μαντούρο, ο οποίος έκανε ένα εκθαμβωτικό ξεκίνημα στον Άγιαξ και την Εθνική Ολλανδίας. Το μεγάλο του πρόβλημα κατά την περσινή σεζόν, ήταν η έλλειψη ρυθμού του παίκτη».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: