Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μεταγραφικός οργασμός!!

MAARTENS+VITOR
Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ με στόχο την απόκτηση αμυντικού χαφ, οργανωτή και σέντερ φορ, σε πρώτη φάση.
Για την θέση του αμυντικού χαφ πρώτη επιλογή, όπως αποκάλυψε ο ARENA FM.gr, είναι ο 28χρονος Ολλανδός Μαντούρο της Σεβίλλης και ακολουθούν κατά σειρά προτεραιότητας ο 25χρονος Βραζιλιάνος Ζουσιλέι της Ανζί και ο 27χρονος Καμερουνέζος Ενό του Άγιαξ.
Για την θέση του οργανωτή ακλόνητο φαβορί είναι ο 29χρονος Βέλγος Μάρτενς της Άλκμααρ, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών. Ο Μάρτενς πιέζει τη διοίκηση της ολλανδικής ομάδας για να πάρει την ελευθερία του, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.
Για την θέση του σέντερ φορ έχουν προταθεί πολύ μεγάλα ονόματα, όπως του 32χρονου Βούλγαρου Μπερμπάτοφ της Φούλαμ. Ουσιαστικά πρόκειται για επαναπροσέγγιση. Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατά την παρουσίαση του Χουμπ Στέφενς το καλοκαίρι, είχε αποκαλύψει πως κατέθεσε πρόταση, αναφέροντας και συγκεκριμένα ποσά, σε Ροναλντίνιο, Ντρογκμπά και Μπερμπάτοφ, αλλά «σκόνταψε» στους ενδοιασμούς των τριών μεγάλων άσων να έρθουν στην Ελλάδα.
Τι άλλαξε μέσα σε έξι μήνες; Και ο Σαββίδης είναι πιο έτοιμος για την μεταγραφική υπέρβαση και το πρόβλημα του γκολ είναι περισσότερο εμφανές από ποτέ και ο Μπερμπάτοφ δεν είναι βασικός και αναντικατάστατος πλέον στη Φούλαμ και το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Πρόκειται, φυσικά, για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Οι ετήσιες απαιτήσεις του Βούλγαρου σταρ κυμαίνονται από 1,5 έως 2 εκατ. ευρώ και οι επιφυλάξεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν εξαλείφθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιας κλάσεως μεταγραφές θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο και να πάρει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα. Για την θέση του σέντερ φορ «παίζουν», βέβαια, και άλλα ονόματα μεγάλης και μεσαίας εμβέλειας. Η απόφαση του Σαββίδη είναι το μεγαλύτερο ποσό στις μεταγραφές να δοθεί για την απόκτηση εγνωσμένης αξίας γκολτζή.
Όπως όλα δείχνουν, η κάλυψη της θέσης του στόπερ μεταφέρεται χρονικά για τα τέλη της μεταγραφικής περιόδου.Στο πλαίσιο των αποδεσμεύσεων φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για την αποχώρηση των Νέτσιντ και Λόπεζ, σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις Γκαρσία και Χακόμπο, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα Λόρενς.
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: