Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Γιαπλές: «Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Στη μη αξιοποίηση των παραπάνω επιθέσεων που είχε η ομάδα του σε σχέση με τον Πανιώνιο απέδωσε ο Θανάσης Γιαπλές την ήττα του Ρεθύμνου στη Νέα Σμύρνη.

Γιαπλές: «Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο»
Ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Πανιώνιο, αν και θεωρεί πως χάθηκαν ευκαιρίες για κάτι καλύτερο από μία τιμητική ήττα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές, μετά τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

«Χρόνια πολλά σε όλους. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την ευρωπαϊκή πορεία του και την συνολικότερη πορεία του στην φετινή σεζόν. Είναι ξεκάθαρο ότι αποτελεί την τρίτη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δουλέψαμε αρκετά γι’ αυτό το ματς, δεν μπορώ να μην πω πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Είχαμε στον αγώνα περισσότερες κατοχές της μπάλας, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε. Ο Πανιώνιος νίκησε δίκαια. Μένουμε με το παράπονο ότι χάσαμε 10 εύκολες φάσεις, τρία καρφώματα και αρκετά λέι απ, και θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είναι θέμα συγκέντρωσης, αυτοπεποίθησης και δουλειάς. Μπορούσαμε να προβληματίσουμε περισσότερο τον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας», τόνισε.

Ο σέντερ της ομάδας, Κένι Γκάμπριελ, είπε: «Είχαμε περισσότερες κατοχές στην επίθεση, αλλά έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να αξιοποιήσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ για να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: