Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Κοντά σε Παπαστεριανό, ενδιαφέρον για Φούντα!

Τα τυπικά φαίνεται πως μένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Παπαστεριανού από τον Άρη. Ποια η στάση της ομάδας του. Σε επαφές για τη μεταγραφή του Φούντα, βρίσκονται οι «κίτρινοι».

Κοντά σε Παπαστεριανό, ενδιαφέρον για Φούντα
Μια «ανάσα» από την επιστροφή του στον Άρη, ύστερα από περίπου έξι μήνες είναι ο Μανώλης Παπαστεριανός.

Στη συνάντηση που είχε ο παίκτης της Κονκόρντια με τον Λάμπρο Σκόρδα φάνηκε ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε και λογικά θα φορέσει ξανά την κίτρινη φανέλα. Ο πρόεδρος της ομάδας πρότεινε στον 26χρονο μέσο συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών και δεσμεύτηκε ότι θα του καταβληθεί σε δόσεις το ποσό των 230.000 ευρώ που του οφείλεται. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε με επίσημο τρόπο, δηλαδή εγγράφως, αλλά προφορικά.

Καθοριστική μπορεί να χαρακτηριστεί και η συνομιλία του Παπαστεριανού με τον Σούλη Παπαδόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πέρυσι. Ως γνωστόν μπορεί να γίνει μόνο μια μεταγραφή παίκτη άνω των 24 ετών και ο Έλληνας τεχνικός δείχνει την εμπιστοσύνη του στον πρώην παίκτη του Άρη. Αυτό το γεγονός που παίζει σημαντικό ρόλο για τον ίδιο, ξέροντας ότι ο 46χρονος προπονητής τον θέλει τόσο πολύ.

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με το συμβόλαιο που δεσμεύει τον πρώην χαφ του Ηρακλή με την Κορκόντια. Αν η ρουμανική ομάδα δεν ζητήσει χρήματα για να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν φέρνει αντιρρήσεις και το ότι του έδωσε επιπλέον άδεια, η οποία λήγει στις 15 Ιανουαρίου λέει πολλά.

Το ψάχνει για Φούντα

Παίκτες κάτω των 24 ετών ο Άρης μπορεί να πάρει όσους θέλει εφόσον του το επιτρέπουν και τα οικονομικά του και θα ψάξει για ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας. Αν είναι δυνατόν να πρόκειται και για γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας για να μην χρειαστούν χρόνο προσαρμογής. Τέτοια περίπτωση είναι ο Ταξιάρχης Φούντας.

Γίνεται προσπάθεια από τον Άρη ώστε να δουν αν υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ο 18χρονος παίκτης με τη μορφή δανεισμού από τη Σάλτσμπουργκ. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στην αυστριακή ομάδα, όμως μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάνκοβιτς στις 25 Σεπτεμβρίου παραχωρήθηκε ως δανεικός στη θυγατρική της Σάλτσμπουργκ, την Λίφερινγκ ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: