Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

«Να συνεχίσουμε το ίδιο ταπεινοί»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Κηφισιάς επί του Απόλλωνα Πάτρας. «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα» τόνισε ο 38χρονος τεχνικός.

«Να συνεχίσουμε το ίδιο ταπεινοί»
Στην ανάγκη να συνεχίσει η ΑΕΝΚ να αγωνίζεται στους ίδιος ρυθμούς στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο 38χρονος προπονητής αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του φετινού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως μια γκέλα μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στην επικίνδυνη ζώνη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του Απόλλωνα στην Α1, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Βετούλα.

«Θα συμφωνήσω με τον κόουτς Βετούλα, πως σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι κρίθηκε στην τρίτη περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικές κι οι δύο ομάδες, ίσως και λόγω της διακοπής. Ήταν πολύ άστοχες τόσο σε ελεύθερα όσο και σε πιο δύσκολα σουτ. Εμείς θέλαμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό όπως πριν απ' τη διακοπή. Η αναμέτρηση ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας.

Οφείλουμε μέσα από συζητήσεις, τις οποίες θα έχουμε εντός της εβδομάδος, να συνεχίσουμε το ίδιο ταπεινοί. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά να είχαμε κάποια άστοχα σουτ, αλλά μείναμε μπροστά στο σκορ κι ελέγξαμε το παιχνίδι χάριν στην άμυνά μας, η οποία επί 40 λεπτά παρέμεινε στον ίδιο ρυθμό.

Τέλος θέλω να πω πως πριν από 3 αγωνιστικές ήμασταν στη θέση της Πάτρας, είχαμε 2 νίκες κι εκείνη 4 νίκες. Τώρα έχουμε 5 νίκες έναντι 4 νικών της Πάτρας. αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, γιατί, έτσι όπως είναι το Πρωτάθλημα, μία εντός έδρας αποτυχία αρκεί να σε φέρει πίσω στην επικίνδυνη ζώνη.

Η Α1 χρειάζεται την Πάτρα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς Βετούλας είναι αρκετά έμπειρος και πώς θα αντιστρέψει την κατάσταση
».

Από τη μεριά των παικτών ο Θοδωρής Σιούτης σημείωσε: «Υπήρχε το "πρέπει" για εμάς. Έπρεπε να νικήσουμε, επειδή είχαμε... σημαδέψει το παιχνίδι απ' την αρχή της χρονιάς. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: