Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

«Η ευθύνη βαραίνει εμένα…»

Προσωπικά πήρε την ευθύνη για την ήττα του Απόλλωνα Πάτρας απ’ την Κηφισιά ο Νίκος Βετούλας, τονίζοντας πως ο προπονητής είναι υπεύθυνος για τέτοιες απογοητευτικές εμφανίσεις.

«Η ευθύνη βαραίνει εμένα…»
Ιδιαίτερα απογοητευμένος απ’ την εμφάνιση και την ήττα του Απόλλωνα Πάτρας στο ματς κόντρα στην Κηφισιά εμφανίστηκε ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός των Πατρινών ανέφερε πως ο προπονητής είναι υπεύθυνος για τέτοιες εμφανίσεις, ενώ χαρακτήρισε τελικό το ερχόμενο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

«Το σκορ αδικεί τη Νέα Κηφισιά, ήταν πολύ καλύτερη. Είχαμε τραγική εικόνα, ιδίως στην τρίτη περίοδο ήταν σαν να μην εμφανιστήκαμε στο παρκέ. Όταν αρχίζεις στο δεύτερο ημίχρονο με 11-0 σερί σε βάρος σου, δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εκεί άνοιξε το σκορ και βρεθήκαμε στο -20, αλλά, αν αναλογιστούμε πώς έπαιζαν οι δύο ομάδες, έπρεπε να χάσουμε με 40 πόντους! Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Πάντα ο προπονητής είναι υπεύθυνος σε τέτοιες εμφανίσεις. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (7/1, 19:15/novasports 1), το οποίο είναι σαν τελικός, αν και δεν μ' αρέσει αυτή η έκφραση. Αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια».

Απ' την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Πελεκούδας στάθηκε στην παρουσία της ομάδας στην τρίτη περίοδο, τονίζοντας πως εκεί χάθηκε οριστικά το παιχνίδι: «Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα. Μετά το παιχνίδι δυσκόλεψε για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: