Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Σαβιόλα: «Πολύ καλά όλα στον Ολυμπιακό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Χαβιέρ Σαβιόλα, σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό δίκτυο «Once».

Σαβιόλα: «Πολύ καλά όλα στον Ολυμπιακό»
Χαρούμενος για την παρουσία του στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος βρίσκεται στην Αργεντινή και έχει πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, Ρομανέλα Αμάτο, για να βαφτίσουν την κόρη τους, Τζουλιέτα.

Μάλιστα, εκεί ο Αργεντινός άσος συναντήθηκε με την δήμαρχο της Παρανά, Μπλάνκα Οσούνα, στην οποία δώρισε μία φανέλα των Πειραιωτών με το όνομά του και στη συνέχεια μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «El Once».

«Τα πράγματα πάνε πολύ καλά φέτος. Απο την πρώτη στιγμή που πήγα στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος με υποδέχτηκε εκπληκτικά και τώρα τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η προσωπική μου ζωή πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα. Αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι στον πίνακα της βαθμολογίας. Παράλληλα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Εκεί θα αντιμετωπίσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ και να κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του: «Έχω συμβόλαιο δυο ετών με τον Ολυμπιακό. Όταν τελειώσει θα δούμε αν θα γυρίσω. Το σίγουρο είναι πως η Ρίβερ είναι πάντα στην καρδιά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: