Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μόγιες: «Έκανε τη διαφορά ο Γουέλμπεκ»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να βάλει τον Ντάνι Γουέλμπεκ στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Νόριτς, εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες μετά το γκολ που πέτυχε ο Άγγλος επιθετικός, χαρίζοντας τη νίκη (1-0) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Καλή η εμφάνισή μας, σωστή αμυντική λειτουργία» είπε ο Σκοτσέζος κόουτς. Έτοιμος την Πρωτοχρονιά ο Ρούνεϊ.   
Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματικά… απέδρασαν από την έδρα της Νόριτς χάρη στο γκολ του Γουέλμπεκ στο 57ο λεπτό και πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση.
Ο νεαρός φορ που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση με τα «καναρίνια» και αυτό υποστήριξε και ο Ντέιβιντ Μόγιες: «Ο Ντάνι, πέρυσι δεν μπορούσε να σκοράρει τόσο συχνά, αλλά φέτος, τα καταφέρνει μια χαρά. Έκανε τη διαφορά στο σημερινό ματς. Τα πάει μια χαρά και πραγματικά χρειαζόμαστε γκολ απ’ όλους. Και από τον Ρούνεϊ και από τον Φαν Πέρσι, αλλά και από τον Γουέλμπεκ όταν λείπουν οι δύο πρώτοι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σκοτσέζου προπονητή, που πρόσθεσε, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι:
«Η Νόριτς έπαιξε πολύ καλά, αλλά κι εμείς ήμασταν πολύ καλοί. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν αρκετά σωστή. Δύο εκτός έδρας νίκες (σ.τ. μετά από αυτή με τη Χαλ) σε διάστημα τριών ημερών είναι πολύ καλή επίδοση».
Κληθείς να τοποθετηθεί για την κατάσταση του Γουέιν Ρούνεϊ που έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τη Νόριτς, ο Μόγιες υποστήριξε πως: «Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα είναι έτοιμος στο ματς της Πρωτοχρονιάς απέναντι στην Τότεναμ».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: