Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ντάλμπεργκ και «προσθαφαιρέσεις»

Ο Σουηδός επιθετικός, Μίκαελ Ντάλμπεργκ, έχει προταθεί στον Απόλλωνα Αθηνών και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας. Πρόταση και για Ομπράντοβιτς.

Ντάλμπεργκ και «προσθαφαιρέσεις»
Την περίπτωση του Μίκαελ Ντάλμπεργκ εξετάζουν «ζεστά» στον Απόλλωνα Αθηνών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Σουηδός επιθετικός έχει προταθεί στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή μαζί του.

Ο 28χρονος σέντερ φορ αναμένεται μετά από τέσσερα χρόνια να αποχωρήσει από την Γκέφλε και ως ελεύθερος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, στην πατρίδα του Ντάλμπεργκ υποστηρίζουν πως ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει τα διαδικαστικά με τους ανθρώπους του Απόλλωνα, κάτι που αν ισχύει η υπόθεση είναι στην τελική της ευθεία.

Παράλληλα, οι διοικούντες δέχθηκαν πρόταση και για τον Ιβάν Ομπράντοβιτς. Πρόκειται για τον 25χρονο Σέρβο μπακ-χαφ, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν στην Σαραγόσα. Ομως υπέστη ρήξη χιαστών, αποχώρησε τον Ιούνιο και έκτοτε είναι χωρίς ομάδα.

Παίκτης του Απόλλωνα, όμως, θα πρέπει να θεωρείται ο Ντε Σόουζα, καθώς απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, αφού αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Εγκόν, ενώ «παίζεται» τι θα συμβεί με τον Βέρτζο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: