Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αγγέλου: «Οφείλω τα πάντα στον Άρη»

Δύσκολη χαρακτήρισε την απόφαση να φύγει από τον Άρη και να μετακομίσει στην Αναντολού Εφές ο Βαγγέλης Αγγέλου. «Οφείλω τα πάντα σε αυτή την ομάδα», τόνισε.

Αγγέλου: «Οφείλω τα πάντα στον Άρη»
Υπόχρεος για πάντα στον Άρη αισθάνεται ο Βαγγέλης Αγγέλου. Σε συνέντευξή του στη Real News, ο 51χρονος τεχνικός χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση να αφήσει τους «κίτρινους» για να μετακομίσει στην Τουρκία και μίλησε για την πρόκληση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για:

-την απόφαση να αναλάβει τα ηνία της Εφές: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Το σκέφτηκα πολύ πριν πω το ‘ναι’. Αυτό που με δελέασε κυρίως είναι η επαγγελματική προοπτική, το δύσκολο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά μου. Ανέκαθεν μου άρεσαν τα πιο ζόρικα. Τα επιζητούσα και τα επιζητώ πάντα».

-την αποχώρηση από το Άρη: «Ο Άρης θα είναι πάντα μέσα μου, στην καρδιά και την ψυχή μου. Του οφείλω και θα του οφείλω τα πάντα. Κι όπως είπα και στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, αισθάνομαι πολύ μικρός και λίγος για να ερμηνεύσω εγώ την ιστορία του».

-το αν είχε αμφιβολίες για να εργαστεί στην Τουρκία: «Όχι, τα σύνορα έχουν πια ανοίξει και εγώ είμαι επαγγελματίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παύω να πιστεύω σε όσα πιστεύω. Σημασία έχει να λειτουργείς κάθε φορά υπεύθυνα σε ό,τι κάνεις, να δουλεύεις σκληρά και να μην εφησυχάζεις ποτέ. Αυτή, άλλωστε, είναι και η φιλοσοφία μου στο άθλημα».

-τις φιλοδοξίες του με την Εφές: «Πρόκειται για ομάδα που, από όσα έχω καταλάβει, φιλοδοξεί να πετύχει το κάτι παραπάνω. Κινείται σε υψηλό επίπεδο και από τις πρώτες μου κιόλας συζητήσεις με τους ανθρώπους της γρήγορα αντιλήφθηκα πόσο πολύ αγαπούν το μπάσκετ και πόσο πολύ θέλουν να διακριθούν. Κι επειδή είμαι κι εγώ λάτρης του αθλήματος, θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

-το Top 16 με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν μεγάλες μάχες ανάμεσα σε ομάδες που αρκετά χρόνια τώρα βρίσκονται στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πρόκειται για όμιλο ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη και αποτέλεσμα. Σίγουρα με περιμένει πολλή δουλειά».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: