Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Υπέρβαση για τον φορ!!

Το… χατίρι του Στέφενς για απόκτηση επιθετικού «μπομπέρ» είναι έτοιμος να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης. Ένα εμπόδιο απομένει να ξεπεραστεί, ώστε να ολοκληρωθεί του Μαντούρο.

Υπέρβαση για τον φορ
Έναν επιθετικό που θα κάνει εύκολα τις ευκαιρίες γκολ θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Θα πει κάποιος ότι όλες οι ομάδες και όλοι οι προπονητές θέλουν έναν τέτοιον. Όμως, συνήθως αυτοί κοστίζουν, αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση από τον Ιβάν Σαββίδη να τα «σκάσει» για έναν φορ.

Ο Στέφενς θέλει έναν παίκτη που μπορεί να βάλει 15 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Βεβαίως, δεν θα αποκτηθεί για να «μπαλώσει» το κενό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Νέτσιντ αναμένεται να φύγει άμεσα, καθώς θα επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αποτελέσει παρελθόν ο Βούκιτς, ο οποίος θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Οπότε, η ομάδα αναζητεί ποδοσφαιριστή που θα είναι σε θέση να προσφέρει και την επόμενη σεζόν.

Θα «κολλήσει» εκεί;

Πολλές πιθανότητες φαίνεται πως συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Έντιγκες Μαντούρο. Το «αγκάθι» αυτή τη στιγμή είναι τα χρήματα που αξιώνει η Σεβίλλη. Ο 28χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος ζητάει 500.000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: