Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Κι αν δεν βγουν ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο ΠΑΟ;

«Ντου από Παντού» με ένα ερώτημα για την 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και μία απάντησή που μπορεί να είναι εντελώς… απρόσμενη! Πώς το είπε ο Σπανός του Ατρόμητου; Το δήλωσε ως εξής: «Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να πάμε στα πλέι-οφ με καλύτερα δεδομένα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν στην οποία δεν είχαμε βαθμούς και να είμαστε σε καλύτερη θέση για να διεκδικήσουμε και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι αξίζει… Φιλοδοξούμε να είμαστε σε καλή κατάσταση στα πλέι-οφ για να πάρουμε ένα εισιτήριο».
Στα προκριματικά
Πολλοί ίσως σπεύσουν να χαμογελάσουν. Και να αναρωτηθούν «ο Ατρόμητος να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ;». Ακούγεται «κάπως», δηλαδή.
Εξαιρετική
Προσωπικά, όμως, δεν γελάω καθόλου, αφού δεν θεωρώ τίποτα απίθανο. Ο Ατρόμητος όχι μόνο έχει μια εξαιρετική ομάδα, αλλά και μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα τα τελευταία χρόνια.
Το εισιτήριο
Όποιος, λοιπόν, τον υποτιμήσει, θα την πατήσει. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ μόλις την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο. Κι αυτό επειδή ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης.
Πετυχημένες
Μπορεί, λοιπόν, ο Ατρόμητος να μην έχει όντως τόσο βαριά φανέλα όσο ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός, όμως έχει μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα. Κάτι που αποδεικνύεται και στο γήπεδο. Ταυτόχρονα, ο Ατρόμητος δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Και ξέρει να κάνει και πετυχημένες μεταγραφές.
Μια χαρά τα πάει
Ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Έφερε ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ενώ από τον Ολυμπιακό έχασε με τα χίλια ζόρια 2-1 στο Καραϊσκάκη. Μια χαρά τα πάει με τους «μεγάλους», δηλαδή.
Δεν τον ξεγράφεις…
Με λίγα λόγια, τον Ατρόμητο δεν μπορεί να τον ξεγράψει κανένας στα πλέι οφ. Θα μπει και θα παλέψει για το καλύτερο. Έχει ανέβει επίπεδο κι έχει κάθε δικαίωμα να επιζητά το καλύτερο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: