Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Έρχεται ο φορ!

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης επιθετικού. Σε καλό δρόμο οι επαφές. Δύσκολη η περίπτωση του Ρόζενμπεργκ.

Έρχεται ο φορ
Η απόκτηση σέντερ φορ δεν θα γίνει σίριαλ για τον Παναθηναϊκό. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι όχι απλώς να ολοκληρωθεί γρήγορα η μεταγραφή, αλλά και να ενσωματωθεί ο παίκτης το αργότερο ως τις 10 Ιανουαρίου στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει τις επαφές κι αυτές είναι σε πολύ καλό δρόμο, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάτι ανακοινώσιμο. Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς στόχους (και τις ομάδες τους αφού δεν είναι όλοι ελεύθεροι) και θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή στα «στενά» πλαίσια του μπάτζετ.

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ είναι ένας παίκτης με τον οποίο έγινε επαφή, αλλά ο 31χρονος Σουηδός φορ είναι δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Γουέστ Μπρομ και μάλιστα υψηλό. Για να έρθει, λοιπόν, θα πρέπει είτε να καλύψει η αγγλική ομάδα μέρος του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος, είτε να δεχτεί ο άλλοτε άσος της Βέρντερ μια μεγάλη μείωση στις αποδοχές του. Και κανένα από τα δύο σενάρια δεν φαίνεται πολύ πιθανό.

Τρεις στην ατζέντα

Στις αρχές του 2014 ο Νίκος Νταμπίζας θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Τάσο Λαγό για την επέκταση του συμβολαίου του (που λήγει το προσεχές καλοκαίρι) για τρία χρόνια. Σειρά θα πάρουν οι Ζέκα και Σπύρος Ρισβάνης, που δεσμεύονται μέχρι το 2015 και το 2016 αντίστοιχα.

Από αύριο… Παναιτωλικός

Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της επόμενης Κυριακής (15:00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, που μπορεί να δώσει περαιτέρω ώθηση στους «πράσινους», καθώς πρόκειται για ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της, όπου έχει σταματήσει τον Ολυμπιακό (0-0) και τον ΠΑΟΚ (2-0).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: