Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αποχώρηση "βόμβα" από Ολυμπιακό τον Γενάρη!!

Ποιος ποδοσφαιριστής "ψάχνεται" να φύγει από το Λιμάνι και βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας και πού θέλει να πάει δανεικός; Διαβάστε το αποκλειστικό θέμα του sportdog!Μπορεί ο Μίτσελ με την εξαιρετική πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό να είναι... καβάλα στο άλογο, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς ποδοσφαιριστής που θεωρείται το «μέλλον» του συλλόγου, σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει!
Η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος μάλλον... βαρέθηκε να περιμένει την ευκαιρία του από τον Ισπανό τεχνικό και βλέποντας των Ρομπέρτο να πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις, «ψάχνεται» για μεταγραφή.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ούγγρος πορτιέρο θέλει να πάει σε ομάδα του εξωτερικού με την μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει παιχνίδια και να είναι έτοιμος το καλοκαίρι. Τότε άλλωστε, ίσως βρει... χώρο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς είναι πολύ πιθανό πλέον ο Ρομπέρτο να έχει γυρίσει στην Ατλέτικο.
Ο νεαρός άσος θέλει πάρα πολύ να μείνει στο Λιμάνι και να καθιερωθεί, ωστόσο αυτή την στιγμή εκτιμά πως είναι καλύτερο να παίζει και όχι να βλέπει τα ματς από τον πάγκο. Πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητές του και για αυτό θέλει να είναι πανέτοιμος και όχι... σκουριασμένος, όταν το καλοκαίρι ο Μίτσελ του δώσει την ευκαιρία για βασικός πορτιέρο!

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: