Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Έχασε και τις 4 και ψάχνει για άλλοθι!!

Ο Kώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει μέσα από το blog του στο gazzetta την εμμονή του Στέφενς να δικαιολογεί την αδυναμία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό και θέτει ένα απλό ερώτημα...
Ειλικρινά απορώ με τον Στέφενς. Και την εμμονή του να ψάχνει συνεχώς δικαιολογίες για την αποτυχία του ΠΑΟΚ να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό στη μάχη του τίτλου.
Ένας έμπειρος προπονητής, όπως ο Ολλανδός, να λέει συνεχώς την ίδια ανοησία. Συγνώμη κιόλας για την λέξη, αλλά τι νόημα έχει να λέει και να ξαναλέει ότι, «εδώ στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ χάνει, όμως άλλοι δεν χάνουν», εννοώντας προφανέστατα τον Ολυμπιακό, την στιγμή που σε πολλά σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα-οι καλύτερες ομάδες έχουν ελάχιστες απώλειες.
Στη Γερμανία σε 16 αγωνιστικές η Μπάγερν Μονάχου έχει 14 νίκες και δύο ισοπαλίες.
Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα κι η Ατλέτικο Μαδρίτης σε 17 αγωνιστικές έχουν από 15 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Στην Ιταλία επίσης σε 17 αγωνιστικές η Γιουβέντους έχει επίσης 15 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
Προσέξτε, μιλάμε για τα τρία από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Αλλά και  στην Σκοτία η Σέλτικ έχει σε 17 αγωνιστικές 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Και στην Τσεχία η Σπάρτα Πράγας έχει σε 16 αγωνιστικές 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Και δεν μιλάμε για πρωταθλήματα τύπου Μολδαβίας, Ισραήλ κλπ.
Ένας προπονητής λοιπόν που παίρνει 1,5 εκ. Ευρώ τον χρόνο, μην είναι και παραπάνω…, ψάχνει συνεχώς δικαιολογίες για την αδυναμία του ίδιου και της ομάδας του να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. Ψάχνει άλλοθι.
Συγνώμη, αλλά εγώ από τον Στέφενς περίμενα άλλα πράγματα. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει καθόλου κακή ομάδα. Ούτε έχει κακούς παίκτες-το αντίθετο. Έχει οκτώ Έλληνες διεθνείς και ξένους όπως οι Λάζαρ, Στοχ, Λούκας, Βίτορ, Λίνο, Νέτσιντ, Βούκιτς, Ολίσε κι ασφαλώς τον Κάτσε.
Όμως, στις τρεις καθοριστικές μάχες που έδωσε, ο ΠΑΟΚ έχασε και στις τρεις. Κι από την ουκρανική Μέταλιστ κι από τη Σάλκε (6η στην Μπουντεσλίγκα) κι από τον Ολυμπιακό (με τεσσάρα). Κι ακόμη κι από την τέταρτη μάχη, που έκρινε την πρώτη θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχασε ουσιαστικά από την ΑΖ Άλκμααρ (8η στο ολλανδικό πρωτάθλημα)…
Εντάξει, αφού ο Ολυμπιακός σπρώχνεται στην Ελλάδα, όπως υπονοεί ο Ολλανδός, γιατί η ομάδα του στην Ευρώπη στα έξι πιο σημαντικά παιχνίδια της δεν κέρδισε ούτε ένα κι έμεινε πίσω κι από τους τρεις αντιπάλους της, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε μόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν κι έμεινε πίσω μόνο από αυτήν; Κι ας δούμε και τι θα κάνει και με την Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: