Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Το 2013 για πάρτη του!!

«Ντου από Παντού» με τον παίκτη που μέσα στην χρονιά έλαμψε περισσότερο από κάθε άλλον στην Ελλάδα και πέταξε για μέρη μαγικά, δίχως να το περιμένει κανείς! Αν βάλουμε κάτω τα πράγματα, τότε πού θα καταλήξουμε αν θέλουμε να αναφερθούμε στον παίκτη ή τον αθλητή της χρονιάς που έκανε το μεγαλύτερο μπαμ μέσα στο 2013; Από κάθε σπορ.
Φυσικά μπορεί ο καθένας να πει την δικιά του άποψη. Έτσι κι εγώ θα εκφράσω την δικιά μου. Άλλοι μπορεί να συμφωνούν, άλλοι όχι.
Το άλμα
Αν, λοιπόν, ένας παίκτης ξεπετάχθηκε εκεί που δεν το περίμενε κανείς μέσα στον ελληνικό αθλητισμό κι έκανε τεράστιο άλμα, αυτός είναι ο Γιάννης ο Αντετοκούνμπο.
Απογειώθηκε
Ένα παιδί από την Α2 κι από τον Φιλαθλητικό απογειώθηκε στο ΝΒΑ, όπου ήδη κάνει πράματα και θάματα.
Η εξέλιξή του τρομερή, ενώ πριν από το καλοκαίρι ελάχιστοι τον ήξεραν ή ασχολούταν μαζί του. Άλλωστε, αγωνιζόταν στην Α2.
Υπόκλιση
Έκανε το μπαμ, λοιπόν, επιλέχθηκε στα ντραφτ και ήδη κερδίζει χρόνο συμμετοχής, με όλο τον κόσμο πια στην Αμερική να υποκλίνεται στο ταλέντο του. Ένα ταλέντο χωρίς ταβάνι, δίχως όρια.
Ψηλώνει ακόμα
Από μια φτωχή οικογένεια που πέρασε πολλά μέχρι να ορθοποδήσει κι από έναν τοπικό ελληνικό σύλλογο μπόρεσε να φτάσει εκεί που ονειρεύεται κάθε μπασκετμπολίστας. Στο ΝΒΑ. Κι ακόμα είναι πολύ μικρός σε ηλικία. Ψηλώνει ακόμα, λένε εντυπωσιασμένοι στις ΗΠΑ.
Αστέρι
Απ’ ό,τι φαίνεται, ένα μεγάλο αστέρι γεννιέται. Με κέρδος, φυσικά, και για την εθνική Ελλάδας!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: