Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αναμονή, αλλά και αισιοδοξία!

Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά του ΟΦΗ, διότι δεν έχει ακόμα φορολογική ενημερότητα. Τρεις παίκτες θέλουν να αποκτήσουν οι Κρητικοί που έχουν ανακοινώσει τον Σίσιτς.

Αναμονή, αλλά και αισιοδοξία
Τη φορολογική ενημερότητα περιμένουν στον ΟΦΗ, ώστε να ολοκληρώσουν τα μεταγραφικά τους ζητήματα. Οι «μελανόλευκοι» έχουν αποκτήσει στη χειμερινή περίοδο τον Μίρνες Σίσιτς, αλλά δεν μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν ακόμα για τον συγκεκριμένο λόγο. Διαφορετικά θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή για τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας (20/1) με τον Πλατανιά.

Ναι μεν, δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά οι στόχοι έχουν καθοριστεί, αλλά όσο υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα δεν μπορεί να «κλείσει» τους παίκτες που θέλει ο ΟΦΗ. Εκτός από τον 32χρονο μεσοεπιθετικό θα αποκτηθεί ένας στόπερ, ένα επιτελικός μέσος και ένας περιφερεακός επιθετικός.

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα ότι σύντομα θα βγει η φορολογική ενημερότητα. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και το καλοκαίρι και έγινε μια διαδικασία ώστε να πάρει παράταση το θέμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: