Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Αu revoir» Παρί!!

Αποκλεισμός σοκ για την Παρί απ’ τους «32» του γαλλικού Κυπέλλου. Η Μονπελιέ πήρε παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη, 2-1, αναγκάζοντας τον Ιμπραΐμοβιτς και την παρέα του να πουν «αντίο» απ' τη διοργάνωση

«Αu revoir» Παρί!
Γκέλα «ολκής» για την Παρί Σεν Ζερμέν και αποκλεισμός από τη φάση των «32» του γαλλικού Κυπέλλου. Οι Παριζιάνοι ηττήθηκαν με σκορ 2-1 εντός έδρας από τη Μονπελιέ και αποκλείστηκαν πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ντάνιελ Κονγκρέ στο 20’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Έντισον Καβάνι (30’) έκανε το 1-1 για την Παρί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λοράν Μπλαν αν και επιστράτευσε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είδε αποτέλεσμα, το αντίθετο. Καθώς στο 69’ Βίκτορ Μοντάνο διπλασίασε τα τέρματα της Μονπελιέ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντέξουν στην ασφυκτική πίεση της Παρί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και στο τέλος πανηγύρισαν την τεράστια πρόκρισή τους στους «16».

Νωρίτερα, το εισιτήριο για τους «16» σφράγισε και η Μονακό που πέρασε άνετα, 3-0, από την έδρα της Σασελέ, στο ματς που επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο. Πρόκριση πανηγύρισε και Λιόν, χάρη στην εκτός έδρας νίκη της απέναντι στην Ιζέρ με σκορ 3-1.

Εκτός συνέχειας έμεινε η Τουλούζ, καθώς έπεσε θύμα έκπληξης από την Ιζέρ, που επικράτησε 2-1 εντός έδρας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: