Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς Στέφενς η προπόνηση!!

Στην Ολλανδία, λόγω ενός οικογενειακού ζητήματος, ταξίδεψε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, που απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση (23/1). Θεραπεία ακολούθησε ο Βίτορ.

Χωρίς Στέφενς η προπόνηση
Δεν προβλέπεται ξεκούραση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι μετά την πρόκρισή τους στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ηρακλή με δύο νίκες (1-0, 5-1) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα φιλοξενήσουν τη Βέροια (26/1).

Η σημερινή προπόνηση (23/1) πραγματοποιήθηκε απουσία του τεχνικού της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, ο οποίος ταξίδεψε στην Ολλανδία, λόγω του θανάτου της πεθεράς του.

Στο πρόγραμμα όσοι παίκτες αγωνίστηκαν χτες ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε έντονο ρυθμό.

Θεραπεία ακολούθησε ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στη χθεσινή αναμέτρηση με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλου του βορρά» να κάνει αγώνα δρόμου, ώστε ο Πορτογάλος αμυντικός να προλάβει τις αναμετρήσεις κόντρα στην Μπενφίκα (20/2).


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: