Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μίτσελ: «Η επιτυχία δεν είναι πάντα εύκολη»

Στην προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μίτσελ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. «Δεν ευνοηθήκαμε», σχολίασε για τη διαιτησία.

Μίτσελ: «Η επιτυχία δεν είναι πάντα εύκολη»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε ο Μίτσελ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, σε ερώτηση σχετικά με τα δύο γκολ των γηπεδούχων που ακυρώθηκαν τόνισε πως δεν ευνοήθηκε η ομάδα του.

Tέλος, σχετικά με την κατάσταση του Μήτρογλου δήλωσε πως ο Έλληνας διεθνής επιθετικός θα είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει των αναμετρήσεων απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά:

Για το επίπεδο του Ολυμπιακού: «Υπάρχει πρόθεση από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι εύκολη πάντα η επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, διορθώσαμε τον ρυθμό παιχνιδιού.

Συνηθίζουμε να μιλάμε για τη δική μας ομάδα και όχι για τις άλλες. Ο Αστέρας μπήκε πολύ καλά, είναι ομάδα με ποιότητα ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά το ματς και μας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες».


Για τη Διαιτησία: «Όχι… Δεν ένιωσα ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός. Έχω πει πολλές φορές ότι μιλάμε πολύ συχνά για τους διαιτητές, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Συνήθως μιλάνε καλύτερα οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Να σεβόμαστε τη δουλειά των διαιτητών. Δεν το λέω για το αποψινό ματς. Το λέω γενικότερα. Οι παίκτες κρίνουν τα παιχνίδια, ούτε οι προπονητές, ούτε οι διαιτητές παίζουν ρόλο, μόνο οι παίκτες. Ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε, αν ανοίγαμε κουβέντα για την διαιτησία. Εσείς είσαστε με τον Αστέρα, εγώ είμαι με τον Ολυμπιακό».

Για τον Ιμπαγάσα:
«Είναι εξαιρετικός ο Ιμπαγάσα, όλοι θέλουν να παίξουν, προσπαθώ από την πλευρά μου να κάνω όσο το δυνατό καλύτερο».

Για Μήτρογλου και Μάντσεστερ: «Όλοι ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα ο Μήτρογλου, θα βρει ρυθμό. Έχουμε ένα μηνά μπροστά μας και είναι αρκετός καιρός. Δεν ανησυχώ».

Για τον Ατρόμητο που θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο: «Δεν είναι καθόλου εύκολος προκριματικός, μοιάζει όμως με Αστέρα, γιατί ο Αστέρας μοιάζει με τον Ατρόμητο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: