Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τελειώνει του Μάτα στη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Στη σκιά του αποκλεισμού από τη Σάντερλαντ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Στα 45 εκατ. ευρώ το deal.

Τελειώνει του Μάτα στη Μαν. Γιουνάιτεντ
Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μαν. Γιουνάιτεντ στον απόηχο του αποκλεισμού της από τη Σάντερλαντ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και παρότι οι δύο ομάδες δεν το επιβεβαιώνουν, η Τσέλσι έκανε αποδεκτή την πρόταση 45 εκατ. ευρώ για τον Χουάν Μάτα και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει για 4,5 χρόνια.

Ο 32 φορές διεθνής με την Ισπανία ποδοσφαιριστής ήδη αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και τα μέλη του σταφ των «μπλε» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Τετάρτη. Η μεταγραφή του αναμένεται να καταρρίψει το ρεκόρ κόστους μεταγραφής της Μαν. Γιουνάιτεντ, που ήταν τα 37,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από την Τότεναμ το Σεπτέμβριο του 2008.

Σημειώνεται πως ο Χουάν Μάτα, που είχε μετακινηθεί από τη Βαλένθια στην Τσέλσι τον Αύγουστο του 2011 έναντι 28 εκατ. ευρώ, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Champions League κι έτσι δεν θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού. Φέτος είχε 18 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ συνολικά σε 135 εμφανίσεις με τους Λονδρέζους σκόραρε 32 φορές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: