Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Βεργέτης: «Η ομάδα κοιτάζει στα μάτια τον Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ολυμπιακό έμεινε ο Στάικος Βεργέτης. «Υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για τη διαιτησία», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Βεργέτης: «Η ομάδα κοιτάζει στα μάτια τον Ολυμπιακό»
Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης, παρά την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως είναι δουλειά άλλων να ασχοληθούν με τη διαιτησία.

Όσον αφορά το ντεμπούτο του Κυριακόπουλου, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος και πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγουν.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα του πρώτου ματς δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, δυνατή στο γήπεδο, τα παιδιά πάλεψαν. Ήθελα να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Μου άρεσε η προσπάθεια των παικτών. Είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Μας δίνουν αυτοπεποίθηση τέτοια ματς».

Για το ντεμπούτο του Κυριακόπουλου: «Ο Γιώργος (σ.σ: Κυριακόπουλος) πήγε αρκετά πολύ καλά. Ήταν πολύ θετικός τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά που πήρε πρωτοβουλίες .να συνεχίσει να δουλεύει. Να έχουμε το μυαλό μας στην Ακαδημία».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είναι λίγο-πολύ συγκεκριμένο. Έχει βρει βασικό κορμό η ομάδα, έχει μοντέλο παιχνιδιού. Θα βασιστεί σε αυτό. Να βελτιώσουμε νεκρά σημεία πρέπει. Και στα 3 ματς που πήραμε, είχαμε νεκρά διαστήματα και πρέπει να το διορθώσουμε. Θα δούμε τι φταίει».

Για τη Διαιτησία: «Δεν θέλω να μικραίνουμε την ομάδα μας. Να δίνουμε την εικόνα ότι γκρινιάζουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, τον δυσκολέψαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο. Μετά το ένα γκολ, ήρθε η αποβολή. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει τον Ολυμπιακό στα μάτια. Υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν αυτά τα περί διαιτησίας και οφείλουν να λάβουν τα μέτρα τους. Ο Αστέρας έχει καταφέρει να κοιτά τον Ολυμπιακό στα μάτια και πως δεν χωρά μιζέρια σχετικά με τη διαιτησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: