Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Έτοιμος για ανακοινώσεις ο Γιαννακόπουλος!

Η στήλη «Ο τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει τι θα αναφέρει η ανακοίνωση που έχει έτοιμη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτοιμος για ανακοινώσεις ο Γιαννακόπουλος
Θέμα ημερών είναι οι εξελίξεις στο θέμα της εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε εκφράσει το Δεκέμβριο την πρόθεση να μπει στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχοντας… μπροστάρη έναν «συμπαίκτη» από την Κίνα, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες το θέμα φαινόταν να μένει στάσιμο και η πληροφόρηση για τις κινήσεις των δύο πλευρών ήταν ελάχιστη ως μηδαμινή.

Σύμφωνα με τη στήλη «Ο τρελός του χωριού» της SportDay, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ανοίξει πολύ σύντομα τα χαρτιά του για την υπόθεση μέσω ανακοίνωσης που έχει ήδη έτοιμη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ σε αυτή αναμένεται να ζητεί τη συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου και θα θέτει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης, ενώ όσον αφορά στο αν θα μπει ο ίδιος ή/και κάποιος «συμπαίκτης»-επενδυτής στην ΠΑΕ, θα παραπέμπει τις εξελίξεις από το Μάιο και μετά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: