Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Υπάρχει τρόπος να πάρουν εισιτήριο για τον τελικό οι φίλοι του Άρη από τη Θεσσαλονίκη!!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ να διεξαχθεί χωρίς οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού στο καινούργιο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου της Κρήτης, «Δύο Αοράκια», αλλά μόνο με την παρουσία κατοίκων της τοπικής κοινωνίας στο κλειστό γήπεδο. Μάλιστα η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα που είναι προγραμματισμένος για τις 9 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει από αύριο και το σημείο πώλησής τους θα είναι στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, στο Ηράκλειο. Στις τάξεις των φίλων του Άρη επικρατεί λοιπόν μεγάλη απογοήτευση για το γεγονός, ενώ υπήρξαν και αντιδράσεις καθώς είναι γνωστό ότι στο Ηράκλειο υπάρχουν περισσότεροι φίλοι των "πρασίνων".
Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος ώστε να μπορέσουν οι φίλαθλοι του Άρη να προμηθευτούν εισιτήριο από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν στηνΚρήτη, και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα τους βλέποντάς την να συμμετέχει σε έναν τελικό κυπέλλου ξανά, έπειτα από το 2005 όπου αγωνίστηκε πάλι στο Ηράκλειο της Κρήτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του Λίντο τότε και ηττήθηκε χάνοντας το τρόπαιο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, εφόσον υπάρχει επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου. Έτσι, σε περίπτωση που κάποιος οπαδός των «κιτρίνων»  στείλει το συγκεκριμένο έγγραφο σε κάποιον γνωστό του στην Κρήτη θα μπορέσει να αποκτήσει το «μαγικό χαρτάκι» για τον τελικό και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες του γηπέδου.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: