Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Μέσι, Τέγιο και γκοοοολ…! (video)

Χάρη στις επινοήσεις του Μέσι και την εκτελεστική δεινότητα του Τέγιο, η Μπαρτελόνα σάρωσε με 4-1 τη Λεβάντε για τα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Μέσι, Τέγιο και γκοοοολ… (video)
Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν άνετα με 4-1 στο «Θιουτάτ Ντε Βαλένθια» την αντίπαλό τους, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του ισπανικού Κυπέλλου, με τις τρεις ασίστ του Αργεντινού και τα ισάριθμα γκολ του νεαρού Ισπανού και, ουσιαστικά, εξασφάλισαν από τώρα την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αυτό, αφού πρέπει να γίνουν «πράγματα και θάματα» στη ρεβάνς του «Καμπ Νου» την επόμενη εβδομάδα, ώστε να προκριθούν οι Λεβαντίνοι. Έτσι, οι πρωταθλητές Ισπανίας πήραν «εκδίκηση» και για την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής για την Primera Division.

Αντίθετα, η ομάδα των Λουκά Βύντρα και Νίκου Καράμπελα, που αγωνίστηκαν βασικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, θα πρέπει να επικεντρωθεί στην προσπάθεια της στο πρωτάθλημα, αν και δε φαίνεται να έχει κάποιο στόχο για τη συνέχεια.

Πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν από τη διπλή προσπάθεια και το πλασέ του Ελ Ζαρ στο 31’. Όμως, στην επανάληψη το εκπληκτικό αυτογκόλ του Χουανφράν στο 49’ έδωσε το έναυσμα για την κυριαρχία των Καταλανών, που με τις ισάριθμες ασίστ του Μέσι και τα πλασέ του Τέγιο στο 57’, 81’ και 86’, έφτασαν στον θρίαμβο.



ΛΕΒΑΝΤΕ: Χιμένεθ, Ναγκόρε, Βύντρα, Χουανφράν, Καράμπελας, Τσουμέτρα (61’ Ρίος), Πίντο, Καμαράζα, Ελ Ζαρ (76’ Νονγκ), Μπαράλ (71’ Ανχελ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αλβες, Μπαρτρά, Πουγιόλ (56’ Μαστσεράνο), Αντριάνο, Τσάβι, Σονγκ, Σέρχι Ρομπέρτο, Πέδρο (76’ Σάντσες), Μέσι, Τέγιο
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: