Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Δεν «ξυπνάει» με τίποτα η Μίλαν!! (video)

Δεν... ξυπνάει με τίποτα! Τι ο Ζέεντορφ ήρθε, τι ο Χόντα, η Μίλαν εκεί... μαύρα χάλια! Οι «ροσονέρι» ηττήθηκαν 2-1 (με ανατροπή) απ’ την Ουντινέζε κι έμειναν εκτός τετράδας στο Κύπελλο.

Δεν «ξυπνάει» με τίποτα η Μίλαν! (video)
Αν και είναι ακόμα Ιανουάριος, να φύγει και να μην ξανάρθει η φετινή χρονιά στη Μίλαν!

Μετά την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα, ήρθε κι έδεσε το... γλυκό, στο Κύπελλο, με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του θεσμού απ' την Ουντινέζε και μάλιστα μέσα στο Μιλάνο!

Οι "ροσονέρι" έδειξαν πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Διότι στο 7' είχαν ήδη πάρει προβάδισμα με σκόρερ τον Μπαλοτέλι, έπειτα από ασίστ του Ρομπίνιο. Έλα, όμως, που οι Φριουλιάνοι είχαν άλλη άποψη.

Και πριν καλά-καλά βγει το ημίχρονο, είχαν ήδη φροντίσει να ισοφαρίσουν, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Μούριελ (41'), βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Ζέεντορφ.

Η απόδοση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος ήταν ακόμα χειρότερη και τιμωρήθηκαν γι' αυτή τους την εμφάνιση. Έτσι, στο 78' ο Νίκο Λόπεζ το πήρε πάνω του και με ωραίο τελείωμα έκανε την ολική ανατροπή υπέρ της Ουντινέζε με το 2-1 να μένει ως το φινάλε, αφού η Μίλαν όχι μόνο δεν απείλησε για την ισοφάριση, προκειμένου να μείνει στο κόλπο, αλλά παραδόθηκε αμαχητί!

Οι μεγάλοι θριαμβευτές στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν την άλλη θριαμβεύτρια από την Τρίτη, την Ρόμα, που έριξε στο καναβάτσο την Γιουβέντους.


AC Milan 1-2 Udinese (Coppa Italia) Highlights από Goals-Arena


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: