Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Συγχαρητήρια Ομπράντοβιτς σε Πεδουλάκη!!

Εγκάρδια συνομιλία με τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού είχε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του αγώνα Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε.

Συγχαρητήρια Ομπράντοβιτς σε Πεδουλάκη!
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού πριν την προπόνηση στην «Ulker Sports Arena», εκεί όπου σήμερα (23/01) θα τεθούν αντιμέτωποι για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας με την Φενέρμπαχτσε. Ο πρώην προπονητής της ομάδας που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με το «χτίσιμο» της αυτοκρατορίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, περίμενε να βγουν για προπόνηση στο παρκέ και χαιρέτησε σχεδόν όλα τα μέλη της.

Ο «ζοτς» που απόψε (23/1) θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του, είχε εγκάρδια συνομιλία με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και μέλη του σταφ που έχουν παραμείνει ίδια , αλλά είχε και συνομιλία με τον διάδοχό του στην τεχνική ηγεσία Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο «Ζοτς» περίμενε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να τελειώσει τη συνέντευξη που έδινε σε ένα τούρκικο κανάλι κι έπειτα μιλώντας με τον Πεδουλάκη του έδωσε συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει έως τώρα ως τεχνικός του «τριφυλλιού». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: