Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Το πλάνο και ο… Μαρκάνο!

Δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για απόκτηση στόπερ ο Ολυμπιακός. Στα υπόψη ο… παλιόφιλος Ιβάν Μαρκάνο.

Το πλάνο και ο… Μαρκάνο
Οι μέρες περνούν, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βαίνει προς την ολοκλήρωσή της και ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκτήσει ακόμη στόπερ. Πιθανώς να μην το κάνει, αν δεν βρει έναν παίκτη με τις προδιαγραφές που θέλει, ήτοι έμπειρο και έτοιμο να προσφέρει άμεσα, αλλά όσο ακόμη υπάρχει χρόνος γίνονται προσπάθειες για να ενισχυθεί η γραμμή των μετόπισθεν.

Το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Ιβάν Μαρκάνο. Ο 26χρονος Ισπανός άφησε άριστες εντυπώσεις αγωνιζόμενος σαν στόπερ και αριστερό μπακ τη σεζόν 2011/12 ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ. Έκτοτε αγωνίζεται στη Ρούμπιν Καζάν, η οποία συνεχίζει μεν στο Europa League, αλλά έχει μείνει πολύ πίσω στο ρωσικό πρωτάθλημα. Ο Μαρκάνο φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να φύγει από το παγωμένο Καζάν και να έρθει στην ηλιόλουστη Ελλάδα, αλλά έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο και η ρωσική ομάδα, που δεν φείδεται χρημάτων, δεν θα τον αφήσει εύκολα καθώς πρόκειται για βασικότατο στέλεχός της (28 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος).

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις «κρούσεις» του και για άλλους στόπερ, όπως ο Σέρχιο Σάντσεθ της Μάλαγα, ο Έβερτον της Ανζί, ο Ζουλιάν Εσκουντέ της Μπεσίκτας και ο Νεμάνια Πεϊτσίνοβιτς της Νις, αλλά όλες οι υποθέσεις παρουσιάζουν δυσκολίες. Συν τοις άλλοις, η περίπτωση του Νικολάς Μπουρντίσο εγκαταλείπεται και τυπικά, καθώς ο πολύπειρος Αργεντινός μετακομίζει στη Τζένοα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: