Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αεράτος… Βόλος!!

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε 2-1 του Αστέρα και στη Μαγούλα, «σφραγίζοντας» την πρόκριση. Νικολιάς και Καπετάνος οι σκόρερ της ομάδας του Ρόκα.

Αεράτος… Βόλος
Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε και από τη Μαγούλα, επικρατώντας 2-1 και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μανουέλ Ρόκα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 21’ με τον Νικολιά και «έκοψαν» από νωρίς τα όποια όνειρα είχαν οι παίκτες του Μαγκαφίνη. Ο Δημητριάδης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 73’, ωστόσο ο Καπετάνος στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στην επόμενη φάση οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό σε διπλές αναμετρήσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Αστέρας Μαγούλας (Δ. Μαγκαφίνης): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (57' Δημητριάδης), Ρήγας, Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (64' Μήτκας), Κορνελάτος.

Ολυμπιακός Βόλου (Μ. Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46' Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (64' Ζέρης), Μπρέσκα.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος, Πετρόπουλος (Αρκαδίας) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: