Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Ανετη" νίκη για Σαμπντόρια!!

Πιο εύκολα από ό,τι περίμενε, η Σαμπντόρια νίκησε με 3-0 την Ουντινέζε και την προσπέρασε στη βαθμολογία.
Η ανοδική πορεία των Μπλουτσερκιάτι με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο συνεχίστηκε καθώς άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Νάπολι και πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που επίσης έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι Γενοβέζοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, πίεσαν και στο 15' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Εντερ, με τον ίδιο να αναλαμβάνει και την εκτέλεση για το 1-0. Το ματς πήγαινε καλά για τους γηπεδούχους και έγινε ακόμη καλύτερο στο 35', όταν ο Αλαν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έφυγε για τα αποδυτήρια, με την Ουντινέζε να μένει με 10.
Για να είναι σίγουροι στη Σαμπντόρια για το τρίποντο, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνουν το 2-0 και το έκαναν στο 47' ξανά με τον Εντερ, αν και το ριπλέι δείχνει ότι ήταν οφσάιντ. Στο 61' έμεινε και η Σαμπ» με 10 μετά την αποβολή του Σοριάνο με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ντομίτζι αλλά η Ουντινέζε έμεινε και με 9 λίγα λεπτά μετά (69') αφού είδε δεύτερη κίτρινη και ο Γκαμπριέλ Σίλβα.
Το τελικό 3-0 για τους Γενοβέζους, που είναι πλέον πάνω από την ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν στην κατάταξη, έγινε στο 88' από τον Γκασταλντέλο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: